Imagine

Rasfatata Universului


woman-holding-light1Cel mai frumos lucru cand mergi mai departe, e sa privesti inapoi si sa nu te poti abtine sa zambesti!

Viata e cel mai schimbator lucru. Acum un an eram in cu totul alt loc din toate punctele de vedere: alt spatiu, alte emotii, alte caracteristici si alte planuri. Dar Universul a avut grija si am ajuns aici. De altfel, a avut grija mereu atfel incat sa pot privi cu drag in urma si la cele mai urate lucruri, pentru ca ele m-au marcat, m-au definit si/sau m-au educat.

Cand eram mica aveam acasa o colectie intreaga de reviste Licurici pe care le rasfoiam, dar le pastram cu mare grija. Pe unele din paginile lor cu jocuri aveau acele puncte, pe care daca le uneai obtineai o forma sau un contur si trebuia sa-ti dai seama ce e.

Am primit oameni speciali, prieteni foarte buni, ajutor si sfaturi la nevoie, exemple dure, modele de urmat, coincidente miraculoase…sunt o norocoasa!

De fiecare data cand mi se intampla ceva bun sau rau, ma gandesc ca pe masura ca voi avansa si acumulez suficiente puncte, voi incepe sa inteleg care e forma sau rezultatul final. Intre timp, las Universul sa ma invete si sa ma rasfete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s