Raze cu iz de coronite


A inverzit totul in jur, e soare, e cald si miroase a… vacanta (pentru unii) si petreceri tarzii (pentru noi, majoritatea 😛 ).

Pentru mine perioada asta are o aroma aparte. Au inceput balurile de absolvire, oamenii sunt mai vioi, dar undeva mai departe in trecutul meu si al fiecaruia dintre noi sta amintirea serbarii de sfarsit de an si a premierii din clasele primare cand inca „se mai poarta” coronitele.

Imi amintesc perfect perioada aceea cand imi era usor sa invat ce mai era de invatat pentru ca vedeam ca eram foarte aproape de sfarsitul cartilor, de sfarsitul anului… si ca eram atat de aproape de inceputul vacantei. Si mai aveam toti copiii o misiune: pana la serbare toti urmaream curtile cu flori ca sa stim pe langa cine ne dam bine sau la cine ne trimitem mamele ca sa avem flori de coronite.

Si era forfota si agitatie ca acum, cu oameni care pareau sa se desfete la soare si sa se fericeasca de faptul ca se dezmortesc si pe dinauntru. Si apoi primavara tarzie e perioada cea mai frumoasa pentru zile pline, pentru ca vara e istovitoare si caldura te toropeste in timpul dupa-amiezii.

Nu pot decat sa spun ca as vrea sa-mi pot lua rucsacul si sa calatoresc fara sa-mi fie teama de atatea si atatea urmari, atatea repercursiuni, atatea responsabilitati. As vrea sa regasesc veselia unei coronite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s