Pentru toate diminetile noastre


Pentru toate zilele in care ne pierdem in planuri si vise, pentru toate momentele in care inchidem ochii vrand sa salvam senzatia pentru un „mai tarziu” necunoscut si pentru toate diminetile noastre inchin o clipa de fericire.

Vorbeam intr-un post trecut de senzatii si fericirea din lucruri mici. Acum ma gandesc si la fericirea din lucruri mari si cat de norocosi suntem unii ca avem in fiecare dimineata un inceput frumos, pe care il putem trai din plin cu ochii deschisi…sau inchisi, cu inimile tremurande sau pline de elan, dar numaidecat cu sufletul deschis.

Sunt zilele noastre, sunt orele noastre, sunt clipe si secunde pe care o sa le visam mai tarziu, la care ne vom intoarce peste ani cu ochii plini de aceeasi scantei de fericire, pentru ca emotiile de acest gen nu se uita si nu se pierd niciodata.

Cel mai bun exemplu sunt mamele noastre. Ele ne povestesc cu aceeasi lumina in ochi, cu lux de amanunte si voce calda si plina de entuziasm ziua in care ne-am nascut. Sau bunicii care retraiesc ziua casatoriei lor cu un zambet nostalgic si notele vesele ale unui inceput de poveste.

Pentru toate diminetile noastre si pentru zilele care incep acolo e pacat sa nu ne bucuram unii de altii si de bunatatea din fiecare, sa nu zambim si sa nu fim fericiti ca putem fi martorii unor clipe care niciodata nu se repeta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s